Nieuws

Actieve ledendag!

Actieve ledendag!

Op 28 augustus was het op deze zonnige woensdag tijd voor de actieve ledendag. Ongeveer 60 actieve Veraclessers verzamelde zich op het Bernoulliplein. Met de tassen vol pils of hard-stelzers en het zonnetje aan de lucht, kon deze dag niet meer stuk. In gemixte teams werden diverse spellen gespeeld. In plaats van volleyballen, werd er hier gevoetbald, er werd gespijkerpoept en nog meer leuke spellen werden gespeeld, waarbij een goed potje flunky natuurlijk niet kan ontbreken. 

Op deze dag, werd na een half jaar ook de eerste commissie battle van Veracles afgesloten. Hiervoor konden commissies punten verdienen door het uitvoeren van diverse opdrachten. Denk aan het ice'en van een bestuurslid, het organiseren van een commissieweekend of het maken van een TikTok. Er is ontzettend hard gestreden door alle commissies en mooie content werd gemaakt. De punten liepen hard op en op de laatste dag voor de actieve ledendag, stond het gelijkspel tussen de FC en de LustrumCie. Maar toen, op de allerlaatste avond, kwam de LustrumCie nog met een grote inhaalslag. Dit maakte hen dan ook winnaars van commissie battle 2023-2024! LustrumCie, heel goed gedaan en nogmaals gefeliciteerd met deze overwinning!

Rond half 6 vertrok de hele groep richting de Ballersz, om hier voor het eerst te testen hoe goed zij kunnen barbecueën. Het terras van de Ballersz stroomde vol met hongerige Veraclessers. De barbecues stonden al aan en hier kon iedereen genieten van worstjes, hamburgers, spiesjes en natuurlijk nog wat salades voor er bij. Het pils stroomde natuurlijk ook in overvloed. Op deze heugelijke dag was er in de avond nog voldoende te doen in onze prachtige stad. Noorderzon was al een week in volle gang, dus wat Veraclessers besloten hier in de avond een kijkje te nemen. Wat verderop in de stad was de viering van Bommen Berend ook al in volle gang, met 100%NL op de vismarkt, gevolgd met vuurwerk in de gracht. Al met al, was het wat ons betreft zeker een geslaagde dag! Wij willen alle actieve leden nogmaals bedanken voor hun inzet afgelopen seizoen! 💚